Bryggerikaia

Program:

15.00: Lansering av Bodø2024 - Kulturmeny

16.00: Åpning av utendørs terrasse med bål

22.00: Lounge Bar: DJ Longplay 

Bodø2024 - Kulturmeny - Vinter

Meny utarbeidet av tidligere Bocuse d’Or Norge Chef, Rasmus J. Skoglund, fra Bodø.

Taskekrabbe fra Nord
Vendt i creme fraiche, med selleri, gressløk & dill 
Servert med hjemmelaget knekkebrød

Gyllenstekt ryggfilet av Lofotskrei
Serveres med bakte gulrøtter fra Valnesfjord, fløyelsmyk potetkrem, sprøtt bacon, pinjekjerner & kremet skalldyrsaus.

Fløterand
Tilsmakt med hvit sjokolade, serveres med sprø smuler av Valrhona-sjokolade og en frisk sorbet på tindved og multer fra Salten.

Forrige
Forrige

Torghallen

Neste
Neste

Gatsby